OM OSS

OM OSS

Det som skiljer MH BIL från sina konkurrenter inom sportbilar, är att vi gör all modifikation så som sänkning, toning, motor och växellåda optimering med mycket mera.
MH BIL är en av de få utvalda återförsäljarna i landet som specialiserar sig på köp och försäljning av exklusiva och unika sportbilar samt egna modifierade bilar.

När en kund väljer att köpa en bil ifrån hos, då säljer vi inte bara bilmärke utan vi säljer kunden en bil dem vill ha.
Vi tror att bra affärer börjar med bilar av högsta kvalitet, hög uppmärksamhet på detaljer och fortsätter med service efter försäljningen.

Vi har arbetat upp relationer med våra kunder med ambitionen att vara det personliga och trygga valet för dig när du skall göra en bilaffär. För oss är det lika naturligt att göra affärer med såväl privata kunder samt företagskunder.

Fesace Fades
Fesace Fades
2023-08-17
Dålig firma köp inte bil av dom de säljer krockade bilar utan att nämna det till kunderna de lurar kunder på dyra bilköp
Omar Almarsoomi
Omar Almarsoomi
2023-08-16
Proffigt bemötande 10/10
Jimmy Bergman
Jimmy Bergman
2023-08-13
Ringde ägaren till firman som ja även köpt bilar av innan, att jag var intresserad utv en bil han sa kom så löser vi det, åkte dit och fick suverän service kan varmt rekommendera MH bil i Halmstad ännu en gång tack för Grym service 👌
Emil Wallin
Emil Wallin
2023-08-13
Skickade mail till MH Bil fast dom hade stängt i dag Söndag ! av intresse av en av deras bilar i lager . En av ägarna ringde upp mig efter 10 min inga problem jag öppnar .så du kan titta på bilen gjorde affären väldigt proffsigt bemötande och suverän service oslagbart smidigt riktigt Grymt säger bara .här kan jag rekommendera alla köpa bil här på MH Bil i Halmstad topp klass Tack återkommer när jag skall köpa nästa bil igen Grymt 👌
Hugo Holm
Hugo Holm
2023-08-11
Mycket trevlig personal och kunnig, smidiga affärer och erfarna. Mitt batteri blev kass efter 2 månader men fick ett nytt en vecka senare på garanti. Tack MH Bil!
Robert Holm
Robert Holm
2023-08-11
Köpte en fin Golf frå MH-Bil. Upptäckte ett dolt fel och kontaktade firman. Fick snabb och toppenhjälp direkt. Nu fungerar bilen hur bra som helst. Toppen bemötande från första kontakt, avhämtning av bil och garantihjälp efter köp! Kan verkligen rekommendera honom och MH-Bil ! Supernöjd!
Micke Ohlsson
Micke Ohlsson
2023-06-10
Oerhört trevlig och kunnig personal. Aldrig varit mer om en bättre bilaffär. Rekommenderar starkt att handla av dom!
Mika Axelsson
Mika Axelsson
2023-05-09
5 stjärnor i bemötande och kundkontakt