OM OSS

OM OSS

Det som skiljer MH BIL från sina konkurrenter inom sportbilar, är att vi gör all modifikation så som sänkning, toning, motor och växellåda optimering med mycket mera.
MH BIL är en av de få utvalda återförsäljarna i landet som specialiserar sig på köp och försäljning av exklusiva och unika sportbilar samt egna modifierade bilar.

När en kund väljer att köpa en bil ifrån hos, då säljer vi inte bara bilmärke utan vi säljer kunden en bil dem vill ha.
Vi tror att bra affärer börjar med bilar av högsta kvalitet, hög uppmärksamhet på detaljer och fortsätter med service efter försäljningen.

Vi har arbetat upp relationer med våra kunder med ambitionen att vara det personliga och trygga valet för dig när du skall göra en bilaffär. För oss är det lika naturligt att göra affärer med såväl privata kunder samt företagskunder.

simon kosken
simon kosken
2024-03-21
Jättetrevlig och bra personal! Kommer absolut köpa här igen när det är dags för ny bil
Henrik Nanfeldt
Henrik Nanfeldt
2024-03-16
MH bil är en mindre handlare men med en STOR passion för bilar! Vi blev otroligt väl bemötta och kände verkligen att de är måna om att kunden skall bli riktigt nöjd. Bilen vi köpte var i mint condition precis som det stod i annonsen och var i helt i linje med våra förväntningar. Vi kan verkligen rekommendera MH bil!
Joakim Liljedahl
Joakim Liljedahl
2024-03-10
Trevligt och kunnigt bemötande. Öppnade dessutom butiken för oss på en söndag då vi åkte långväga ifrån. Kan rekommenderas!
lauri meriläinen
lauri meriläinen
2024-03-09
Bra bemötande ärliga och kan tillgodose köparens önskemål
marina mikko
marina mikko
2024-03-07
Superbra bemötande. Har faktiskt aldrig upplevt det hos någon annan bilhandlare. Verkligen hjälpsamma och lyhörda. Kollar upp det man undrar över. Raka och ärliga. Jag är supernöjd med bilköpet. 👍
Ronnie Skarner
Ronnie Skarner
2024-02-17
Fantastiskt trevligt att göra affär med MH Bil. Trevligt bemötande och kan inte vara mer nöjd. Önskar personalen med familj allt gott.
Erik Laestadius
Erik Laestadius
2024-02-05
Väldigt bra kundupplevelse. Köpte en bil på distans och upptäckte därefter att jag behövde en bil som kunde dra tyngre släp. Inga problem, MH bil skickade tillbaka pengarna direkt. Ett snabbt och smidigt agerande som inger förtroende.
Tim Johansson
Tim Johansson
2024-02-03
Ska du köpa bil så åker du hit! Snälla och omtänksamma. Vi åkte från Uddevalla för att titta på en fin BMW och det blev affär. Och jag får tacka för tårtan oxå Mohammed 🥳
Charlotta Andersson
Charlotta Andersson
2024-01-19
Jätte trevligt bemötande när vi köpte våran bil. Kunnig och trevlig personal. Rekommenderar verkligen denna bilhandlare om ni ska köpa bil